We are renewing our web site. - BATHMATE HYDROMAX international whatsapp: +90 553 979 27 44 English / Turkish.

BATHMATE HYDROMAX international whatsapp: +90 553 979 27 44 English / Turkish.

International whatsapp: +90 553 979 27 44 English / Turkish.

test banner

Monday 20 August 2018

We are renewing our web site.

We are renewing our web site.

language will be english.

Bathmate, Hydromax, Hydroxtreme penis pumps from bathmate.


SHOP, Alışverişte yeni bir soluk!

Müşteri memnuniyeti odaklı ve "Shop, sizin için!" sloganıyla ticari hayatına devam etmektedir.
"alışveriÅŸ" kısmı: Radyo, Tv, Posta veya internet üzerinden yapılan e-ticaret hizmetleriyle ürünlerin pazarlanması iÅŸi olup, "BiliÅŸim" kısmımız ise: Sosyal medya'da (facebook, google, twitter, yandex, blog, seo vb...) reklam, yazılım ve veritabanı iÅŸlerini kapsamaktadır.
Ülkemizdeki ticaret hayatına farklılık ve yenilik getiren bir firmayız. Gelenekçilik kadar yenilikçiliği önemsiyoruz. Günümüzün gelişmelerini takip ediyor ve eksiklerimiz varsa bunları gideriyoruz.
Zincirin bir halkasıyız! Siz değerli müşterilerimiz kadar, çalıştığımız firmaları, takım arkadaşlarımızı ve ülkemizdeki e-ticaret sektörünü önemsiyoruz.
Alışveriş öncesi yeterli tanıtım, müşteri hizmetleri desteğimiz ile emrinizdeyiz. Desteğimizi alışverişte ve sonrasında da aynı şekilde ve tüm müşterilerimize eşit mesafede yerine getirmeyi bir borç biliriz. Biz sizler sayesinde ve ülkemizdeki gerek devlet ticaret alt yapısı, gerek diğer özel sektör firmalarıyla beraber varız, sizin için!
Sadece Türkiye için değil, hizmetlerimizi gerek Kıbrıs gerek Yurt Dışı tüm ülkelere ulaştırıyoruz. Uluslar arası bölgede hizmet veriyoruz ve sistemimiz gayet şeffaf, satın alınan ürün ne ise onu gönderiyoruz ve kargo takip numarası bildiriyoruz, ve internetten anlık olarak takip edilebiliyor siparişler ve en kısa sürede teslimat sağlanması için çabalıyoruz. Teslim oldu bilin!
web sitemizi ziyaret etmek için tıklayınızhttps://www.shop.com.tr

No comments:

Post a Comment